met aandacht doordacht

Vacatures

Vacature Junior Manager / Controleleider

Voor samenwerkingspartner Denote zijn wij op zoek naar een junior manager / controleleider.

 

Heb je een aantal jaren ervaring als senior assistent accountant of controleleider in de auditpraktijk, bij voorkeur bij een big four kantoor, en zoek je dezelfde kwaliteit en minder bureaucratie?

 

BEDRIJFSPROFIEL

Denote is opgericht door ervaren Accountants met een achtergrond bij een big four kantoor. De vakinhoudelijke kennis en kennis van de processen hebben zij meegenomen naar een kleinere setting, zodat ze flexibeler in kunnen spelen op de mkb-klanten uit de regio. Dit zijn familiebedrijven, dga's, stichtingen en verenigingen. Denote is in enkele jaren gegroeid naar 10 medewerkers en daarnaast huren zij een aantal collega's in. Zij willen groeien naar 20-25 medewerkers. Om deze groei te realiseren zijn zij op zoek naar een junior manager / controleleider voor de aansturing en uitvoering van controleopdrachten.

Denote stuurt niet op kpi's zoals bij de grote kantoren. De partners werken nauw met je samen, waardoor er veel ruimte is om te sparren. Het kantoor en de collega's hebben een zakelijk professionele en representatieve uitstraling die aansluit bij de klanten die zij bedienen. Denote is gevestigd in een modern kantoor, bijna direct aan de snelweg, waar je voor de deur kunt parkeren. Denote kent flexibele werktijden en werkt met moderne cloudtoepassingen zodat werken vanuit huis geen probleem is. Zo wordt voor de samenstel- en de controlepraktijk volledig in de cloud gewerkt met Make Life Easier (MLE365).

Voor meer informatie over Denote wordt verwezen naar www.denote.nu.

 

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als junior manager / controleleider werk je samen met de eigenaren en ga je voor diverse klanten jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen in teamverband controleren. Ook opdrachten tot beoordeling en andere bijzondere assuranceopdrachten worden uitgevoerd. Het gaat om MKB-ondernemingen, stichtingen en verenigingen waarbij je vaak rechtstreeks met de eindverantwoordelijken schakelt. Met een aantal jaren ervaring als senior assistent accountant of controleleider draag je zelf nog niet de eindverantwoordelijkheid voor je klanten, maar je leidt wel de opdrachten en rondt de controles zo ver mogelijk af.

 

 

FUNCTIE EISEN

Als senior assistent accountant of controleleider heb je minimaal 5 jaar ervaring met werkzaamheden in de controlepraktijk, bij voorkeur bij een big four kantoor. Je volgt het RA-traject of hebt dit onlangs afgerond en bent op zoek naar een kleiner kantoor waar je wel op hetzelfde niveau kunt blijven acteren, maar dichter op je klant zit en sneller/breder kunt schakelen.

 

WAT KRIJG JE

• Salaris marktconform met big four kantoor

• Auto van de zaak

• Laptop en telefoon

• Pensioenvergoeding die je zelf kunt inleggen

• Bonusregeling en flexibele werktijden/thuiswerkmogelijkheid

 

CONTACT

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Willy Feller via telefoonnummer 06 - 13186573, via emailadres willy@flexcontrolplus.nl of via emailadres willy@denote.nu.

 

Vragen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Flex-Control+ B.V.

 

Brainpoint Eindhoven

Hurksestraat 29-51

5652 AH Eindhoven

Tel.: +31 (0) 613 186 573

info@flexcontrolplus.nl

 

Privacy policy